AirDroid [APP]

Svi znamo da za prebacivanje bilo kakvih podataka s računala na Android uređaj ili obratno postoji puno načina (da za Android postoji bezbroj načina, ne samo jedan. :-P). Postoje razne aplikacije za sinkronizaciju, direktno preko kabla ili WiFi. Zato bi ja dana opisao još jednu aplikaciju koja ima tu mogućnost ali i još po koju mogućnost više – AirDroid.

Kada pokrenete AirDroid pokazati će vam web adresu i IP adresu vi možete odabrati bilo koji način pristupa, upišete to u vaš omiljeni web browser i spojeni ste na vaš Android uređaj, jedini uvjet je da ste s računalom i Android uređajem spojeni na istu WiFi mrežu.

Nakon što se spojite preko browsera na Android uređaj, možete pregledavati slike, muziku, posljednje pozive, kontakte, poruke, možete pisati i slati poruke preko browsera.

I naravno da sa svime možete upravljati kako želite, kopirati s uređaja na računalo i obratno, brisanje i kopiranje uređaja preko browsera na vašem Android uređaju, detalji interne i eksterne memorije, instalacije i brisanje aplikacija.

Imate sve na jednom mjestu bilo gdje, samo vam treba računalo, WiFi i vaš Android uređaj. AirDroid je besplatan i možete ga skinuti ovdje. [DanXo]

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s