MaxTV to go za Android

Eto nekako je danas tišina u Android svijetu (osim što se Samsung ne može odlučiti da li da ostavi pametno pretraživanje na SIII ili ne) pa sam odlučio s vama podijeliti svoje mišljenje ne već tako nove usluge MaxTV to Go.

E sad MaxTV to go je već dulje u ponudi ali ste morali imati i MaxTV, a od nedavno nije više potrebno imati MaxTV uređaj kod kuće već se možete prijaviti samo za MaxTV to go koji će vas koštati 25kn/mj. E sad ja vam osobno ne bi preporučio tih 19 kanala za 25kn/mj (da je 10kn onda da) jer ne znam da ima nešto na TV-u da je takva sila da to moram imati i na mobu. E sad T-com je zato ponudio prvih mjesec dana za 1kn/mj bez ugovorne obveze tako da ako vam se usluga ne sviđa možete ju odjaviti bez problema. Više informacija o toj trenutnoj akciji možete pronaći ovdje.

Usluga MaxTV to Go nije samo namijenjena za mobitele već za sve što se može spajati na internet preko t-mobile i t-com veze (PC, laptop, tableti) tako da se time proširuje mogućnost korištenja. Ali naravno da ne možete očekivati da ćete za 25kn/mj dobiti kompletan MaxTV tj kompletan popis kanala kao i na MaxTV-u. Za 25kn/mj dobit ćete ove kanale:

HRT 1, HRT 2, RTL, RTL TV 2, RTL +, 24sata, AlJazeera, Klasik TV, MTV adria, Narodna TV, CMC, Viasat Explorer. Baby TV, Ok Bambino, DjuDju, HitTV, Playomania, Eurosport, Eurosport  2.

MaxTV to go možete pratit preko webstranice ili preko aplikacije MAXtv vodić. E sad o samoj kvaliteti slike nemamo puno za reći nego samo da je jednaka slici na TV-u ako ste spojeni na WiFi ili na H nećete imati nikakvih problema s gledanjem sve radi bez trzaja. Jedino vam se može tu i tamo pojaviti “buffering” ako ste na slabijem 3G signali, a ako ste pak na običnom E onda čete se morati priviknuti na konstantne prekide u gledanju. 😀 Pošto je sada prvih mjesec dana 1kn svakako se isplati isprobati i vidjet čete sami dali je to ono što vam je još falilo. E sad znam da i konkurencija T-coma ima takve usluge ali nisam u mogućnosti isprobati, pa ako imate vi kakve prijedloge koja je bolja usluga i zašto onda slobodno napišite dolje u komentare.

Oglasi

13 misli o “MaxTV to go za Android

  1. koliko se MB troši na jedan sat gledanja, jer tih 25 kn je samo da plaćanje pristupa tim kanalima . Da bi to mogao moram imati internet. Imam t-mobile prejaku opciju 1G brzog interneta,a poslije toga je brzina 68kB????

  2. maxtv to go na tabletu mi ne prikazuje sliku preko cijelog ekrana nego samo na 2/3.U postavkama ne mogu to regulirati.Upomoć!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s