Što nam Google sprema za 29. listopad?

Kako pišu svjetski Android portali Google je počeo slati pozivnice za događaj koji će se održati 29. listopada. Puno toga se kroz zadnjih mjesec dana pisalo o novom Nexus uređaju kojeg proizvodi LG, o novoj verziji Androida, 32GB Nexus 7, pa čak i o tome da će Google predstaviti više Nexus uređaja.

 Što bi nam Google mogao predstaviti 29. listopada? Vrlo sam siguran da će to biti novi LG Nexus 4 o kojem smo već nekoliko puta pisali. Svi znamo da je Google svaki put kada je predstavio novi Nexus uređaj odmah predstavio i novu verziju Androida. Znači ako će Google 29. stvarno predstaviti novi Nexus onda će uz to sigurno predstaviti i novu verziju Androida, možda 4.2.

O Androidu 4.2 ne znamo puno, najvjerojatnije će se isto zvati Jelly Bean (to je Google već jedan put napravio s verzijom 2.0 Eclair za koju je vrlo brzo promijenio broj u 2.1, a naziv ostao isti) kao i do sada. Jedino što znamo da sve one lijepe stvari o kojima se pisalo kao što su Project Roadrunner i Customization Center neće biti u novoj verziji.

Osim novog Nexusa i nove verzije Androida, Google bi mogao i predstaviti 32GB verziju svojeg tableta Nexus 7 što ne bi bila tako velika vijest sama za sebe, pa sumnjam da bi Google održao neki veći događaj samo za to. Ha ništa moramo se strpjeti do 29. listopada u 10:00 prema New York vremenu i vidjeti šta to nama Google sprema. 😀

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s