Krenuo Jelly Bean za Galaxy S2

Kako pišu strani news portali krenuo je Android 4.1.2. Jelly Bean za sve Galaxy S2 koji su kupljeni u slobodnoj prodaji. Prvi koji se mogu veseliti tome su Španjolci ali se nadamo da će i ostali ubrzo dobiti službenu nadogradnju na Jelly Bean.

  screenshot_2013-01-22-19-19-14             screenshot_2013-01-22-19-18-11

Osim što se radi o nadogradnji na novu verziju Androida, točnije s Ice Cream Sandwich na Jelly Bean, korisnici S2 će dobiti i malo više od toga. Samsung je odlučio počastiti i S2 s novim Nature UX kao što ga imaju SIII, Note i Advance, a osim toga dodao je i neke stvari sa SIII kao što su “Direct Call”, “Smart Stay” i “Pop-up play”. Pretpostavljamo da će nadogradnja biti dostupna kao OTA ili preko KIES-a kada će točno stići u HR još ne znamo ali nadamo se da će to biti uskoro.

Oglasi

6 misli o “Krenuo Jelly Bean za Galaxy S2

  1. Instalirao sam prošli tjedan Jelly Bean na svoj Galaxy S2. Ne preporučam nikome da si taj OS instalira na ovaj mob. Touchwizz puca svaki dan po nekoliko puta, display se nekad neda odključat odmah već od 5 pokušaja 2 su uspješna. Može se odključat nakon 3 sec ili treba ponovno stisnut power tipku ili home tipku pa onda pobovo pomoću ostih tipku palit display. Ponekad nakon završenog razgovora ne mogu prekinut poziv dok se ne odlocka display što traje nekoliko sekundi. Listanje poziva je katastrofa jer procesor, ili grafička ne mogu procesuirat toliko podataka pa odna kod listanja poziva zacukava ko stari stojadin sa 3 cilindra.

  2. Skinio orginal I9100xwls8.Instalirao preko Odina za manje od 10 min.Radi perfektno bez greske..Nista se ne gube podaci igre i programi,sve ostaje..PREPORUCUJEM SVIMA..Osjecaj kao da imas novu pilu od mobitela…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s