Acer predstavio Liquid E1

Danas su se svi nekak malo razbacali s tim predstavljanjem novih uređaja i curenje informacija. Pa je među njima i Acer koji eto tu i tam predstavi neki uređaj koji je uvijek po nečemu dobar ili lijep ili ako ništa drugo ima dobro ime. Ali nekak taj Acer ne želi zavladati globalnim tržištem smartphone-a kao što im to ide na ruku s laptopima. Možda im ne treba, možda ne znaju, a možda samo malo isprobavaju kako je plivati i u drugim vodama.

Acer liquid02No dosta o političko-marketinškoj povijesti Acera idemo mi na njihov novo predstavljeni uređaj Liquid E1 koji se uvrstio u sada već vrlo natrpanu srednju klasu Android mobitela. Tu se već polako osim specifikacijama treba isticati i s ostalim stvarima kao što su otpor na sve i svašta poput novo predstavljenog Xcover 2. Acer ni tu nije za odbacit, nije ponudio neku otpornost ali pokušati će kupce privući dizajnom.

Acer liquid01Liquid E1 ima 4.5” ekran rezolucije 960×540 piksela, dual-core CPU takta 1GHz, 1GB RAM-a, 4GB interne memorije, 5MP kameru s LED blicom, bateriju od 1760mAh i Android 4.1.1 Jelly Bean. Naravno kao i sve do sada nemamo službene informacije kada i gdje će biti dostupan ovaj uređaj. Nadamo se da ćemo i tu informaciju uskoro dobiti, a možda se potrude i naši operateri pa će ga možda uvrstiti u svoju ponudu. 😀

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s