Evo vam 5 Live Wallpapera

Eto već dulje vremena nismo napravili nikakvu recenziju neke aplikacije ili igre ali nadamo se da ćemo uskoro nešto napraviti. Svakako očekujte ovaj tjedan recenziju Samsunga Galaxy SIII mini s kojim smo se družili prošli tjedan. Ali da vam naša stranica ne bi bila monotona samo s vijestima iz Android svijeta danas ću vam predložiti pet live wallpapera.

Prvi live wallpaper bi bio Bubble vrlo jednostavan ali efektan live wallpaper kojemu možete mijenjati pozadinu, brzinu mjehurića i još nekoliko postavki. 😀

bubblebubble QR

Sljedeći wallpaper koji na prvi pogled stvara neku dubinu na vašem ekranu (pogotovo ako nemate puno prečica i widgeta) zove se jednostavnim imenom Galaxy. Iz naziva je jasno da se radi o live wallpaperu koji će na vašem ekranu prikazati galaksiju.

Galaxygalaxy QR

Next Honeycomb live wallpaper nije ništa ekskluzivno ali sa svojom jednostavnošću i dobrim izgledom ipak daje ono nešto vašem ekranu i sigurno će vam se svidjeti.

honeycombhoneycomb QR

Sun Rise – naziv ovog live wallpapera će vam otkriti i opisati o čemu se tu radi. Ovo vrlo jednostavan i lijep wallpaper koji vam prikazuje izlazak sunce u tamo nekoj idiličnoj prirodi.

Sun risesun rise QR

Zadnji ali naravno ne najlošiji je Water drop live wallpaper. To je za sve one koji žele imati slični “ripple” efekt na ekranu kakvog ima Galaxy SIII i ostatak Samsung uređaja s novim JB na svojem zaslonu za zaključavanje.

water dropwater drop QR

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s