[APP] A.I. type Keyboard

Već dulje vremena vam nismo predstavili niti jednu aplikaciju nego smo pisali samo o novostima koje nam dolaze u sljedećim mjesecima. Tako da mislim da je krajnje vrijeme da vam opet malo pišemo o aplikacijama da se imate s čime zabavljati na vašem Android uređaju. Ono što vrlo vjerojatno svi vole kod Androida je to što si apsolutno sve možete prilagoditi onako kako vama paše, pa čak možete promijeniti i tipkovnicu. Jedna od vrlo dobrih tipkovnica koja se može naći kao free ili paid verzija na Play Store-u je A.I. type Keyboard.

AI keyboardNa Google Play Store-u nalazi se više različitih tipkovnica i svaka je na svoj način dobra ali ono što mi se najviše sviđa kod ove tipkovnice je gornji red numeričkih “tipki”. Ne znam da li ste kad imali priliku koristiti Note ili Note II ali oni imaju istu takvu tipkovnicu jer kao imaju velike ekrane pa ima mjesta, moje mišljenje da taj red tipki nije na odmet ni na manjim ekranima.

AI keyboard01    AI keyboard02

To je vrlo velika prednost zato što ne morate dugo držati na nekom slovu da bi dobili brojku ili prebacivati između brojki i slova. Osim što ima mogućnost da se postave brojke u gornji red isto tako možete postaviti i posebne znakove koji vam trebaju ili tipke za pomak lijevo, desno, gore, dolje. Taj dodatni red možete uključiti ili isključiti, možete mijenjati visinu tipki i razmak između njih. I naravno kao skoro sve tipkovnice koje se mogu dodatnu skinuti za vaš Android i na ovoj možete mijenjati temu i izgled.

AI keyboard03    AI keyboard04

QR AI keyboard

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s