LG Optimus F5 i F7 službeno

Ako LG ovako nastavi neće imati što predstaviti na MWC-u u Barceloni koji će svoja vrata otvoriti drugi tjedan. Nedavno je LG predstavio novu L-seriju i najavio da će predstaviti nove uređaje iz svih serija kao i novu F-seriju. Pretpostavljali smo da će to LG odraditi na MWC-u ali očito ne žele da bude samo HTC tema tjedna prije MWC-a pa su oni predstavili F5 i F7.

lg optimus f series

Na slici se vidi da su se ovaj put dizajneri malo potrudili i uređaji su ljepši nego što je to L-serija, više sliče na 4X HD što je uredu. Optimus F5 je uređaj koji se može uvrstiti u srednju klasu Android uređaja. Sa svojim 4.3” ekranom rezolucije 960×540 piksela, 1.2 GHz dual-core CPU, 1GB RAM-a, 5MP kamera, baterijom od 2150mAh je izravna konkurencija SIII mini iako ima malo bolje specifikacije. 

Optimus F7 nije niti top klasa, a niti ga se može staviti u srednju klasu jer sa svojim 4.7” HD ekranom, 1.5GHz dual-core CPU, 2GB RAM-a, 8MP kamerom i 2540mAh baterijom je definitivno bolji od svih uređaja u srednjoj višoj klasi, a opet ne može konkurirati top uređajima iz HTC-a, Samsunga ili Sony-a. Svakako uređaj ima vrlo dobre specifikacije i ako će imati dobru cijenu korisnicima će biti svejedno što nema četiri ili više jezgri ili fullHD ekran.

Oba uređaja dolaze s Androidom 4.1.2 Jelly Bean i u bijeloj ili crnoj boji. Optimus F5 trebao bi biti dostupan u drugom kvartalu ove godine, a F7 kasnije, za oba uređaja nije još poznata cijena.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s