[Igrali smo:] Real Racing 3

Već smo nekoliko puta pisali o tome kako igre na Android uređajima vrlo brzo napreduju što se tiče grafike, a i same igre. Jedan vrlo dobar primjer za takav napredak je Real Racing 3 koji po mojem mišljenju trenutno nudi najnapredniju, a time i najzahtjevniju grafiku za Android uređaje. Sama igra je vrlo zarazna i opsežna tako da će vas zabavljati jedno dulje vrijeme bez da vam dosadi.

Real Racing 3_01Real Racing 1 i 2 su isto tako bile grafički napredne u vrijeme izlaska, ali mislim da je EA ovaj put nadmašio samoga sebe i napravio vrlo dobar uradak. Ono što će većinu jako veseliti je to što je igra potpuno besplatna na Google Play Store-u i nije vam potrebno kupovati dodatne “novčiće” ili nešto drugo da bi mogli uživati u igri. 

Real Racing 3_06Većinu će ova igra odmah pri pokretanju podsjetiti na legendarni Gran Turismo serijal s PlayStation-a, jer je kompletan koncept igre vrlo sličan. Ima hrpu trka u raznim klasama i stilovima, velik broj vozila koje naravno morate “nabrijavati” kako bi bili što brži i bolji. Svakom utrkom služite određenu količinu novaca i slavu, novci vam služe za kupnju vozila i njihovo “tjuniranje”, a sa slavom si dižete level.

Real Racing 3_02Igra je vrlo realna tako da će te morati poslije svake utrke popravljati svoje vozilo ako ste ga oštetili, oštećenja su vidljiva tijekom utrke i svako oštećenje vam na neki naći usporava vozilo. Osim popravka oštećenja, još ćete morati nakon nekoliko odvoženih utrka napraviti servis, zamijeniti ovjes, gume ili kočnice. Te radnje nisu previše skupe ali je potrebno vremenski pričekati da se to odradi pa će vam vozilo na kojemu radite servis biti nedostupno za utrke za to vrijeme.

Real Racing 3_03Za sve te popravke, servise, nabrijavanja, potrebno je zaslužiti neke pare, to se naravno radi utrkama koje su odlično napravljene i mogu reći trenutno najbolje što se može dobiti za Android. Grafika je odlična što ćete vidjeti iz slika, a i naravno kada počnete igrati, upravljanje vozilom možete biti vrlo lako ili teško sve ovisi koja pomagala ćete si uključiti.

Real Racing 3_05Real Racing 3 nudi Timeshifted Multiplayer, to znači da možete igrati protiv svojih prijatelja ali su vaše utrke vremenski pomaknute. To se nekima možda neće sviđati jer to i nije baš pravi Multiplayer ali igra je tek tjedan dana stara stignu i tu nešto novo dodati. Eto ako niste već onda skoknite do Play Store-a i skinite ovu vrhunsku igru, ali vam preporučujem da se spojite na WiFi jer igra ima 1.8GB. 😀

Real racing QR

Oglasi

7 misli o “[Igrali smo:] Real Racing 3

  1. Povratni ping: [Igrali smo:] Manuganu “Platfrom Runner” [3D Igra] | AndroidHrvatska

  2. Povratni ping: Stiže Iron Man 3 na Android uređaje | AndroidHrvatska

  3. Povratni ping: AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s