Da li je ovo Galaxy S IV

Danas su se na kineskom forumu pojavile slike na kojima bi mogao biti Galaxy S IV. Istina je da je brojčana oznaka GT-i9502 malo drugačija nego što su bile prve oznake (GT-i9500) ali možda se radi samo o nekoj verziji za kinesko tržište s dual-sim.

Galaxy S4-01    Galaxy S4-02

Ako je vjerovati slikama i ovo je dizajn novog S IV onda je Samsung odradio jako loš posao jer su stvarno već dosadni s tim izgledom. Nadamo se da je to samo jedan od testnih primjeraka s nekim “fake” izgledom tj. ne finalnim. Vidi se da je uređaj u odnosu na SIII dobio na širini i visini kao i puno veću leću za kameru, no sve to nije 100% još. (Ja se stvarno nadam da ovo nije finalni dizajn) 

Galaxy S4-06    Galaxy S4-03

Kao što sam već spomenu oznaka ovog uređaja je GT-i9502 što je vrlo vjerojatno dual-sim verzija, ostatak specifikacija su sada već relativno sigurne, a to je da će imati 2GB RAM-a, 5” fullHD ekran, procesora na taktu od 1.8GHz (vrlo vjerojatno novi Octa) i Android 4.2.1. No sve su to još nagađanja, a do predstavljanja nas dijeli još samo 4 dana, pa ćemo sve znati.

Galaxy S4-05    Galaxy S4-04

[Update] U prilog tome da ovo nije finalni dizajn S IV ide i to što sam upravo sada naletio na popularnoj stranici dx.com na silikonske zaštite za “GT-i9500” koje odstupaju od dizajna kojeg možete vidjeti na slikama. Vrlo vjerojatno nije ni jedan od ova dva finalni dizajn i S IV će ipak imati neki novi i ljepši dizajn. Slike zaštitnih maski možete vidjeti ovdje i ovdje.

Oglasi

Jedna misao o “Da li je ovo Galaxy S IV

  1. Povratni ping: Kako bi trebala izgledati budućnost Galaxy S serije | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s