Facebook Home i HTC First

Facebook je jučer u San Franciscu predstavio HTC First mobitel i svoj launcher Facebook Home. O čemu se tu točno radi, pa eto o jednom HTC uređaju solidnih specifikacija i o novoj Facebook aplikaciji koja će od 12. travnja biti dostupna za nekoliko Android uređaja.

home Facebook home se sastoji od više elemenata koji će vam približiti sve vaše prijatelje kao nikada do sada (jedino ako se još uvijek s njima nalazite na kavi i družite u stvarnosti XD). 

Cover Feed – zamjenjuje “homescreen” i “lockscreen” i prikazuje vam sve novosti i slike na vašem ekranu. Znači Facebook je zamijenio klasične widgete i prečice sa novostima s Facebooka.

Chat Heads – je u biti aplikacija koja vam služi za dopisivanje s vašim FB prijateljima i koristi se umjesto Facebook messengera.

facebookhome1

Naravno da možete i dalje koristi sve aplikacije koje imate instalirane na vašem uređaju. Znači osim što je zamijenio widgete s novostima iz Fejsa ništa značajno nije napravljeno.

HTC First – je uređaj kojega je Facebook zajedno s HTC-om predstavio kao “Facebook phone”. First je vrlo dobar mid-range Android uređaj koji se bazira na Jelly Beanu. Uređaj će od 12. travnja biti dostupan u Americi, a uskoro nakon toga i u Europi.

Specifikacije:

  • 4,3” Ekran HD rezolucije
  • Qualcomm Snapdragon 400 dvojezgreni procesor
  • 5 MP kamera
  • LTE
  • Android 4.1 s Facebook Home

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s