Google Play Store 4 u crnoj boji.

Svi vi koji nas redovno pratite jučer ste mogli na vaš Android uređaj instalirati posljednju verziju PlayStore, koja iskreno donosi dosta poboljšanja u odnosu na verzije 3.x.x. E sad ako ste fan takozvanih inverted aplikacija kao ja na pravome ste mjestu. Pitate se sto su to inverted aplikacije, pa ukratko većina Google aplikacija poput Gmail, PlayStore, YouTube te ostalo može se pronaći i u crnoj boji, dakle aplikacije su potpuno iste samo dolaze s crnom temom, pa ako imate recimo CM Rom kao ja i većina stvari je u crnoj boji logično je i da navedene aplikacije želite u crnoj boji, izgledaju puno ljepše pogotovo ako ste vlasnik uređaja s AMOLED ekranom, a i u tome slučaju troše nešto manje vase baterije.

bothup-540x453

Ako vam se sve ovo čini prekomplicirano, i ako su vam pojmovi poput Root i Recovery strani pojam ovako nešto nije za vas, za sve ostale željne eksperimentiranja slijedi opis kako instalirati Inverted PlayStore verzije 4.0.25 na vaš uređaj.

Upute za instalaciju u nastavku teksta:

Dakle prvo što je potrebno je da imate Rootan uređaj, zatim na njemu morate imati custom recovery tipa CWM. Ako su ta dva uvjeta zadovoljena sljedeće što morate je otvoriti Settings > Apps > Google Play Store i napraviti “uninstall the update”. To će vratiti vaš PlayStore na staru verziju. Zatim s ovog linka skinuti zip datoteku koja sadrži PlayStore, nakon toga trebate ući u vaš Recovery i instalirati tu datoteku (dakle flash zip). Ime datoteke je BlackMarket4.0.25.zip, nakon toga napravite reboot i to je to.

Ako nakon toga nemate crni PlayStore ne brinite, morate s file explorerom s kojim možete vidjeti sistemske datoteke otići u /system/apps gdje vas PlayStore mora imati ime Phonesky.apk umjesto Vending.apk.

I kao napomena uvijek je dobro imati backup stare datoteke ako nesto pode po zlu, te ja kao autor te developeri ove aplikacije nismo odgovorni za eventualne probleme koji bi mogli nastati, a kojih ako ste sve radili po uputama nebi trebalo biti.

Ako ste nakon odrađenog posla ponosni na sebe i želite ostale Google aplikacije imati u crnoj boji posjetite ovu temu i bacite se na posao 🙂

 

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s