Samsung je predstavio Galaxy Mega 6.3 i 5.8

Službeno su predstavljeni dva nova Samsungova phableta pod imenom Galaxy Mega 6.3 i Galaxy Mega 5.8. Pretpostavljate da brojčane oznake su ustvari veličine ekrana u inčima tako da se ovdje radi o dva vrlo velika uređaja. Samsung je već s Galaxy Note 1 htio zatvoriti rupu između mobitela i tableta, ali očito su ljudi Note previše dobro prihvatili i svrstali ga pod veliki mobitel. 😀 Mislim da je Samsung s ova dva uređaja uspio konačno popuniti tu prazninu.

Samsung Galaxy Mega 6.3

Mega 6Ovi uređaji dijele dosta toga s novim Galaxy S4 ali to je sve većinom software i dizajn dok su same specifikacije uređaja slabije. Mega 6.3 ima ekran veličine 6.3” i rezoluciju od 1280x720p, Exynos 5250 dualcore CPU koji radi na taktu od 1.7GHz i 1.5GB RAM-a. Dolazi s Androidom 4.2 i naravno Samsungovim Nature UX sučeljem koji ima “Multi-window” i “Air View”. 

Stražnja kamera ima 8MP, a prednja 1.9MP, stražnja ima mogućnost snimanja fullHD, a prednja HD videa. Mega 6.3 ima LTE, WiFi, NFC i infracrveni prijamnik tako da ga možete koristiti kao daljinski upravljač. Dimenzije ovog uređaja su 167.6 x 88 x 8.0 mm, uređaj je veliki ali vrlo tanak pa vam zbog toga možda neće biti prevelika smetnja u džepu. Baterija ima 3200mAh što je sigurno dovoljno da izdrži cijeli dan možda i više, dolazi sa 8 ili 16GB, a kome to nije dosta može staviti i microSD karticu.

Samsung Galaxy Mega 5.8

Mega 5

 

Galaxy Mega 5.8 je manji phablet po ekranu ali i po specifikacijama. Ekran od 5.8” ima rezoluciju od samo 960×540 piksela, dualcore CPU takta 1.4GHz i bateriju od 2600mAh. Mega 5.8 isto ima LTE, WiFi, NFC i infracrveni prijamnik. Dimenzije ovog uređaja su 162.6 x 82.4 x 9.0 mm, a težina mu je 182g.

Oba dva uređaja će biti dostupna u Europi i Rusiji tijekom svibnja po sad nama još nepoznatoj cijeni.

Oglasi

Jedna misao o “Samsung je predstavio Galaxy Mega 6.3 i 5.8

  1. Povratni ping: Galaxy S4 “Mega” u novim glasinama. | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s