Google predstavio nove mogućnosti svoje mobilne tražilice

Iako su nam uređaji već toliko napredni da nam lagano mogu zamijeniti prijenosna računala i konzole još uvijek većina koristi standardni browser na mobu ili tabletu kojega stranice u većini slučajeva prepoznaju kao mobilnog browsera. Naravno to je za neke vrlo korisno, pa zato Google nastoji da svoju mobilnu tražilicu dovede što bliže onoj normalnoj na PC-u.

google preview01google preview02

Tako Google sada dodao “Quick View” i “Quick Links” na svoju stranicu. Oba dvije funkcije su nam već poznate sa standardnog Google-a na PC-u ali nije loše ponoviti. S “Quick View” možete pogledati stranicu prije nego ju uopće otvorite i to tako da vam se kraj rezultata pokaže “Quick View” pomoću kojega vam se otvori “Pop-up” slika stranice. Trenutno ovo funkcionira samo s člancima engleske Wikipedije.

“Quick Links” nam pomaže da nam pretraga bude što preglednija tako da sve pod rezultate sakrije pomoću “drop-down” izbornika kojega si vi možete po želji otvoriti ili zatvoriti. Dobro je to što Google stalno napreduje u svim segmentima i što se dodaje stalno nešto novo.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s