Google X-Phone stiže u 20 boja?

Ljubičasta, rozna, plava, Android zelena, šargopirgasta, zebra style itd. da li je to novi trend po kojemu ćemo u buduće birati svoj Android uređaj? Ako je vjerovati najnovijim glasinama s neta onda se možemo polako prilagoditi na šarene mobitele. No svi znamo da se već neko vrijeme piše sve i svašta o X-phonu kojega bi Google i Motorola trebali napraviti, pa još ništa nije službeno tako niti ova vijest o bojama.

motorola-x-phoneSigurno je to da Google i Motorola spremaju neki dobar uređaj barem tako kažu čelni ljudi tih dviju tvrtki poput Eric Schmidta koji je jednom prilikom rekao da će novi uređaji iz Motorole biti “fenomenalni”. Navodno da se Google ne želi više samo orijentirati na RAM, veličinu ekrana, takt i takve stvari, da će to sve biti dovoljno i da će uređaji biti optimalne veličine.

Ništa se još ne zna točno jer Google kao i obično sve demantira, pa za sada nije još niti poznato dal će X-phone biti jedan uređaj ili cijela serija novih uređaja. Znamo samo da se Google I/O bliži i da je do sada Google svaki put s novom verzijom Androida predstavio novi uređaj i obratno. Možda ćemo onda više toga znati, a i ćemo vas svakako o tome informirati. 😀

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s