[Igrali smo:] Catapult King

Android OS je sve popularniji na sve više uređaja, tako osim tableta i mobitela počele su se već raditi konzole koje rade s Androidom poput OUYA, a isto tako se pojavljuje sve više Android TV playera. Naravno sve su to uređaji koji nude neki potencijal za igranje, a igri za Android ima dovoljno, jedna od njih je i Catapult King.

Katapult01Catapult King je igra koja može nuditi zabavu za stare, mlade, cure, dečke, svemirce, pse i za sve što se voli igrati. Ne privlači nove igrače s realnim efektima ili igrivosti već se sve radi o zabavi i ubijanje dosade. 😀 Prema imenu igre pretpostavljate da se radi o nekakvom katapultu, a što se radi s katapultom? Naravno, katapultira se, većinom neki veliki kamen (znamo da su ljudi kroz povijest svašta koristili za katapultiranje, krave, pevce, ljude…) s kojim pokušavate nešto pogoditi.  

Katapult02  Katapult03  Katapult04

Ono što pokušavate pogoditi su tvrđave na kojima su stražari koji vas pak pokušavaju spriječiti da dođete do svoje drage i voljene princeze koju je oteo neki tamo zmaj. 😀 Ovisno o nivou na raspolaganju vam je manje ili više kamena s kojima pokušavate srušiti tvrđavu i ubiti stražare. Tijekom igre skupljate bodove, kamenje i drvo s kojim si kasnije možete nadograditi vaš katapult ili pak dodati neku vrstu magije. Igra je potpuno besplatna i dostupna je na Google Play Store.

google_play_logo

QR catapult

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s