Galaxy S4, HTC One, Xperia L, Xperia Tablet Z – dolasci na naše tržište.

Ako je među ovim uređajima jedan od onih koji čekate s nestrpljenjem objavljujemo datume izlaska za njih, neke okvirne, a neke točne. Isto tako i cijene za pojedine uređaje, pa krenimo redom.

Samsung Galaxy S4

galaxys4

Navedeni uređaj dolazi u prodaju kod sva tri naša operatera, a isti će se naravno moči kupiti i u slobodnoj prodaji. Prodaja kreče 27.04, cijena kod operatera za sada je poznata samo u Tele2 za 1995 kuna, uz tarifu Revolucija i Opciju uređaj za 135 kn mjesečno sljedeća 24 mjeseca, što ukupno iznosi 5235 kuna, naravno ako ne računamo tarifu. Isto tako uređaj bi u slobodnoj prodaji trebao koštati 5799 kuna, barem što se Europatrade tiče. Cijena u VIP-u i T-Comu za sada nam nije poznata.

HTC One

htc-one-m7-noir-blanc

Uređaj koji nikako da dođe na tržište je HTC One, izgleda da su se protiv HTC-a svi urotili, jer osim tužbi na nekim tržištima nikako da uspiju osigurati dovoljan broj modula za kameru. Ali očito se čekanju bliži kraj, i premda su bile najave da bi se uređaj trebao pojaviti u prodaji krajem ovog mjeseca, za sada je izglednije da to bude početkom sljedećeg. Tele2 je za sada jedini formirao cijenu za ovaj uređaj i iznosi 1595 kuna, plus iduća 24 mjeseca po 135 kuna u tarifi Revolucija, znači sveukupno to iznosi 4835 kuna. Ako se uređaj plati u cijelosti odmah cijena bi mu u Tele2 trebala biti 3995 kuna, ali to za sada nije provjerena informacija. Nadamo se samo da će uređaj stvarno stići početkom sljedećeg mjeseca i da opet neće biti odgoda.

Sony Xperia L

XperiaSP-L

Xperia L je uređaj odličnog dizajna srednje klase, za sve one koji ne pate na skupe smartphone uređaje. Ono što za sada znamo je da na naše tržište dolazi u ovome kvartalu i da će u slobodnoj prodaji koštati oko 2599 kuna, kad dolazi točno, i kod kojih operatera saznat ćemo kako se bliži vrijeme stvarnog izlaska.

Sony Xperia Tablet Z

Sony-Xperia-Tablet-Z

Ovaj tablet isto tak očekujemo s nestrpljenjem, jer osim odličnih karakteristika biti će to prvi Android tablet na našem tržištu otporan na vodu i prašinu, a pošto isto dolazi u ovome kvartalu svi oni koji će si ga moć priuštiti vjerojatno će imati priliku roniti s njime ovo ljeto. Cijena još nažalost nije formirana za naše tržište.

Jedna misao o “Galaxy S4, HTC One, Xperia L, Xperia Tablet Z – dolasci na naše tržište.

  1. Povratni ping: HTC One od sutra u prodaji. | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s