[Igrali smo:] Into the dead

Eto već neko vrijeme pokušavam igrati što više igrica da bi ih vama mogao predstaviti ali sam još uvijek nekako zaražen s Real Racing 3. No eto nakon Catapult King-aveć se jedno dulje vrijeme igram Into the dead kojega bi vam danas htio predstaviti.

Into the dead01Polako su ljudi manje okupirani zombikalipsom ali još uvijek se za Android može naći dovoljno igri koje se baziraju upravo na nekoj zombi priči. Into the dead je jedna takva igra u kojoj vam je glavni cilj da trčite što dalje moguće po livadama, šumama i kukuruzi ali ne od zombija nego kroz njih. Sve se svodi na to da pokušavate izbjegavati zombije što je više moguće i oboriti vlastiti rekord. 

Into the dead02Nakon pada s helikopterom probudit ćete se na livadi okruženi zombijima i od tud kreće trčanje. Naravno u samom početku nemate nikakvu pomoć i pokušavate doći što dalje tako da izbjegavate zombije. Kada vas zombi uhvati igri je kraj i vaš rezultat će se obračunati u zlatnike. Sa zlatnicima možete u startu kupiti pomoć kao što su “head start” kreće odmah s 1500m ili možete krenuti odmah s nekom puškom u ruci.

Into the dead03Nove puške i pištolje otključavate tako da ispunjavate određene misije koje vam se pokažu prije samog početka igre. Tako recimo morate ubiti 5 zombija u jednom trčanju, oboriti vlastiti rekord bez da ubijete ijedan zombi, preskočiti tri ograde, itd. Igra je vrlo igriva, pa tako ako i nekoliko puta za redom ne ostvarite rezultat neće vam dosaditi nego ćete pokušati igrati dok ne izvršite zadane ciljeve. Igra je potpuna besplatna i možete ju skinuti s Google Play Store-aa najvaljen je i Into the dead 2, tako da svakako isprobajte ovu igru.

google_play_logo

QR Into the dead

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s