Konačno Jelly Bean za Xperiu S?

Da li je ovo konačno vijest koju korisnici Xperie S čekaju već toliko dugo? Toliko puta smo već pisali o tome kako će Sony uskoro pustiti Jelly Bean nadogradnju za Xperiu S, acro S i SL. Sada bi ovo navodno trebala biti zadnja vijest prije same nadogradnje.
jelly-beanSada je navodno službeno potvrđeno da su nove verzije firmware za Xperiu S, Xperiu acro S i Xperiu SL certificirane i spremne za nadogradnju. Ova nadogradnja bi mogla svaki čas krenuti na navedene uređaje i do kraja mjeseca bi svi korisnici ovih uređaja trebali imati Android 4.1.2 Jelly Bean.
Ovo je dobra vijest ali mislim da korisnici navedenih uređaja ne budu ovome vjerovali dok sami ne vide da im je verzija Android 4.1.2.

Oglasi

3 misli o “Konačno Jelly Bean za Xperiu S?

  1. Sa 31.05 je dosla nadogradnja na jb za xperiu s . Sama nadogradnja je super,mobitel je puno fluidniji i bugovi su proslost,bar za sada nisam uspio naici na nesto,svaka cast Sony-u. Jedino su mogli to malo ubrzati ipak se radi o uređajima koji koštaju kao jedan laptop,sve u svemu za sada xperia s na ulozeno i dobiveno 10/10 🙂

  2. a kako si je uspio skinuti jer meni još uvijek nemože ažurirati na jell beam. ( odnosno kad provjeravam na pc comanion ili preko mobitela govori mi da nema novih nadogradnji)
    Hvala!

  3. Imam Samsung Galaxy S2 Plus verziju JB 4.1.2 i stavio saM jb 4.2.2 i ima jedino vizualnih promjena što oko primjeti, ali jedino što mi je oko primjetilo i to PRVO, a to je da mi guta bateriju kao ona žičana grijalica na struju !!!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s