Update za Xperiju Z s dosta novosti

Sony je pustio update za Sony Xperiju Z tako bar navodi AndroidPit, ovaj update ne će nadograditi vašu Xperiju Z na novu verziju Androida 4.2 ali donosi dosta poboljšanja i novosti.

sony-xperia-z-androidOva verzija firmware ima oznaku 0.1.1.A.1.253 i donosi nekoliko novosti kao što sam već spomenuo. Još nemamo potvrdu da li je dostupna nadogradnja kod nas ali evo vam popis novosti i poboljšanja:

 • Crna pozadina Soft-tipki i trake s obavijestima
 • LED za obavijesti se može kompletno isključiti
 • Xperia-Launcher bi sada trebao raditi još brže i glađe
 • Općenito poboljšanje rada
 • Moguća kalibracija balansa bijele boje
 • Brže pokretanje kamere
 • LED se sada polako pali i gasi, ne trepće više
Oglasi

13 misli o “Update za Xperiju Z s dosta novosti

 1. Ja sam svoju xperiu z prikljucio na komp i odma mi je program javio da ima firmware update i skino ga i instalirao.. Sad mi pise dolje A….350.

  • prica se da ima, boje su kalibrirane, samim time slika je kao bolja, ali brzina pokretanja kamere je i dalje spora…ja jos nisam dobio taj update, kad dobijem javit cu,

 2. Nisan još stiga testirat kameru, ovako na brzinu izgleda da ima poboljšanja. Ali ekran daje puno bolju sliku, boje su izraženije, kontrast bolji…ima još nekih dodataka…meni se zasad najviše dojmia ekran i šta su pozadinu status trake i alatne trake iz sive u crnu promijenili. Ostale dojmove ću napisat kad malo istestiran.pozdrav

 3. Izgleda da rade 🙂 …šta se tiče kamere, slike su bolje, velika je razlika u bojama, sad su izraženije, čak su i detalji bistriji. Kamera se otvara brže, ali ne previše. Tako da je ovaj update dobar napredak, naravno još ima prostora za daljnji napredak. Nadan se da će update na 4.2.doć brzo, a također da će nastavit na daljne verzije.

 4. Ok kova..vjerujem ti..

  EVO NOVIH VIJESTI; XperiaZ novi update!!!!

  Sony is following up the recently launched 10.1.1.A.1.253 firmware for the Xperia Z and Xperia ZL with another update. Firmware build 10.1.1.A.1.307 has just been certified for the Xperia Z (C6602, C6603) and Xperia ZL (C6502, C6503, C6506) on the PTCRB website.

  The ‘253′ Android 4.1.2 Jelly bean update brought a number of improvements including the white balance app for the Xperia Z, UI changes and camera/performance enhancements. We expect the latest ‘307′ update to bring some bug fixes and could be one of the last updates before we see Android 4.2.2 make an appearance.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s