[Igrali smo:] Icy Tower 2

Ne znam kak je to bilo kod vas ali znam dok sam ja išao u srednju da je to bila jedna od onih igrica koja se konstantno vrtjela na računalima dok smo imali informatiku. Icy Tower je bila vrlo zarazna igrica i uvijek smo pokušavali napraviti novi rekord. Icy Towers 2 je od nedavno dostupan za Android uređaje i nudit će vam vrlo dobru zabavu i ubijanje dosade.

Icy Towers 2Ova igra ne puca na ultra 3D grafiku ili realnost igranja, ova igra služi jednostavno za zabavu i ubijanje dosade kao što sam već napisao. Ako niste igrali Icy Towers nekad na računalu onda ne znate o čemu se ovdje radi, ali nije to neki problema jer Icy Towers 2 nije neka logično komplicirana igra, a ekipa koja pozna ovu igru s PC-a bit će sigurno sretna što ju sada mogu zaigrati na svojem Androidu. 

IcyTower02 Icy Tower03

Vi tj. vaš lik u igri voli skakati i nalazi se na dnu nekog tamo smrznutog tornja, cilj je da stignete što višlje prije nego što se taj toranj sruši. Po putu prema gore skupljate razne “power-ups” i zlatnike s kojima vaš lik dobiva razne sposobnosti što bi vam trebalo olakšati skakanje. Osim toga prije svake nove igre vam se pokažu tri misije za koje dobivate bonus zlatnike ako ih završite. Recimo morate stići do 100-tog kata, skupiti 500 zlatnika i takve stvari. Igra je vrlo zanimljiva, a pošto je besplatna na Google Play Store-u bilo bi šteta da ju ne probate.

google_play_logo

QR Icy Tower

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s