Galaxy Note III i Xiaomi Mi-3 prošli kroz AnTuTu

Samsung je do sada predstavio toliko novih uređaja da je već polako dosadan, a pogotovo što se dizajna tiče. Unatoč tome još se nestrpljivo čeka na jedan Samsungov uređaj, a to je Note III. Već se po netu moglo čitati o raznim specifikacijama, 6” fullHD ekran, Exynos Octa, fleksibilni ekran, itd. Sve su to nagađanja i ništa nije službeno, ali sada su se pojavili rezultati popularne benchmark aplikacije AnTuTu, na kojoj se vidi rezultat uređaja pod nazivom GT-N7200.

Note 3 AntutuAko ovo nije Photoshop onda se može reći da bi to mogao biti novi Note III, zanimljivo je to da je navedena verzija Androida 4.3, koju Google još nije predstavio. Prema taktu procesora i rezultatu benchmarka moguće je da bi to mogao biti Exynos Octa. Ali opet ako se pogledaju drugi rezultati gdje vidimo taktove od 4096Mhz ili N7200 s verzijom Androida 4.0.1 veća je mogućnost da je netko isprobavao svoje Photoshop sposobnosti.

Osim ovih ne baš uvjerljivih rezultata za Note III, pojavili su se i rezultati za novi Xiaomi Mi-3 koji su po meni već puno realniji. Pretpostavlja se da bi Mi-3 mogao imati novi Snapdragon 800 s četiri Krait 400 jezgri i to na taktu od 2100MHz (što se vidi i na slici) u kombinaciji 2 ili 3GB RAM-a i Adreno 330 GPU. Ekran bi trebao imati 5” i fullHD rezoluciju što je u koraku s konkurencijom, istina je da su rezultati vrlo veliki ali to je SoC za kojega se još ne zna koliko je dobar.

Mi-3 Antutu

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s