Predstavljen Samsung Galaxy Ace 3

Samsung ima svoju S seriju za high-end Android uređaje, a isto tako ima i svoju Ace seriju za Android uređaje srednje klase. Samsung je danas predstavio Ace 3, kao najnovijeg člana. S ovim uređajem Samsung želi konkurirati LG L7 II, Sony Xperiji M i sličnima. Kao i svi uređaji koje je Samsung ove godine predstavio tako i Ace 3 ima već jako dosadan dizajn kao S4, jedino što dolazi u crnoj boji.

Galaxy Ace 3 04  Galaxy Ace 3 01  Galaxy Ace 3 03  Galaxy Ace 3 02

Galaxy Ace 3 ne iznenađuje specifikacijama, pa je tako vrlo normalno da se u njemu nalazi 1GHz dual-core, 1GB RAM-a i 4GB interne memorije (od toga samo 1.77GB dostupno korisniku), dobro što ima podršku za microSD karticu i to do 64GB.

Ekran je 4” TFT LCD s rezolucijom od 800×480 piksela, kamera ima 5MP, LED blic i mogućnost snimanja u HD rezoluciji (720p), ima i prednju kameru za sada još nepoznate rezolucije. Samsung Galaxy Ace 3 trebao bi stići s Androidom 4.2.2 i naravno Nature UX korisničkim sučeljem

Trenutna cijena i dostupnost na tržištu nam još nije poznato, ali pretpostavlja se da će Samsung nešto više o tome reći na svojem eventu u Londonu 20.6.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s