[Nagradna igra] AndroidHrvatska i SmartOprema vas nagrađuju.

Dakle kao što smo na našoj Facebook stranici objavili danas kreće nagradna igra u suradnji sa smartoprema.hr. Prije nešto manje od dva mjeseca s njima smo isto tako organizirali nagradnu igru na koju vas se prijavilo dosta, nadamo se da će ovaj puta odaziv biti još veći, jer što veći odaziv, što više čitatelja to više sponzora koji će ovakve nagradne igre u suradnji s nama organizirati, jednostavno zar ne.

580134_455988071138107_1702157187_n

Krenimo s jednostavnim koracima koje morate napraviti da bi mogli sudjelovati u ovoj nagradnoj igri:

1. Posjetiti našu Facebook stranicu gdje ćete pronaći sliku sa četiri čovca i jednim Androidom ispod koje piše AndroidHrvatska – Destinacija za Android korisnike, istu ovakvu kakva je iznad ovog teksta.

2. Nakon što otvorite dotičnu sliku s desne strane imate tipke Like, Comment i Share, e sad prvo pritisnete Like, pa zatim ostavite komentar po vašem izboru, ali imajte na umu jednu stvar komentar koji ostavite utječe na to da li ćete dobiti nagradu ili ne (više o tome u daljnjem tekstu), na kraju sliku podijelite s prijateljima sa Share.

3. Kao što sam spomenuo komentari su ovaj puta najbitnija stavka za dobivanje nagrade, jer nagradu će osvojiti onaj koji dobije najviše lajkova na svoj komentar. Na vama je dakle da budete najoriginalniji i tako dobijete najviše lajkova, ili da žicate vaše prijatelje da vam udjele lajkove, sve ovisi upravo o vama.

Untitled

Eto to je sve, sretan dobitnik ili dobitnica koji do 23.06 dobije najviše lajkova na svojem komentaru osvaja poklon bon u vrijednosti 100kn za kupnju dodatne opreme za svoj uređaj.

Ništa to je to, sretno svima. A usput pogledajte što sve možete naći i na stranicama smartopreme.

Oprema za HTC

Oprema za Samsung Galaxy

Oprema za Sony Xperia

Oprema za Tablet

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s