[Igra] Skiing Fred

Krenula je ljetna sezona i većina vas se sprema na more ili već je na moru, pretpostavljam da nitko od vas neće ići bez svojeg Android uređaja tako da na plaži ipak ostane povezan s ekipom. Osim toga možda ćete htjeti i koju igru zaigrati dok se sunčate u hladu, ja vam za to predlažem igru koja se tek pojavila na Play Store-u, a ime joj je Skiing Fred.

Skiing fred 01Junak naše igre je Fred koji se popeo na vrh tamo nekog brda i sve bi to bilo uredu da ga ne prati smrt koja ga pretpostavljate želi ubiti. Fred nije puno razmišljao nego se jednostavno na svojem snowboardu spustio niz brda i tu kreće akcija i avantura. 

Skiing fred 02Fredom upravljate tako da naginjate vaš uređaj lijevo ili desno kako bi i Fred skrenuo lijevo ili desno da izbjegne sve prepreke koje mu se nađu na putu. Osim skretanja Fred zna i skakati, a to se ostvaruje tako da dodirnete ekran.

Skiing fred 03Kao i kod svih takvih sličnih igri i ovdje skupljate novčiće s kojima kasnije možete kupovati razne stvarčice za Fred kako bi mu olakšali bijeg od smrti. Igra je potpuno besplatna na Google Play Store-u ali kao što je to sada već praksa imate mogućnost s pravim novcem kupiti novac u igri s kojim možete brže napredovati. Za kraj pogledajte i kratki trailer ove igre.

google_play  QR Skiing fred

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s