Novi dizajn Google Play Store web stranica

Google je prije najavio da će napraviti neke izmjene na web stranici Google Play Store-a što je sada i učinio. Stranica je sada vrlo slična samoj Google tražili i ostalim Google proizvodima, da li je tako i lakše za koristiti to će se pokazati s vremenom.

Play Store01Izbornik je vrlo šturi i nudi samo nekoliko mogućnosti odabira to su “moje aplikacije”, “trgovina”, “igre” i “izbor urednika”. Tu se još pod svakim može odabrati između novih aplikacija i najpopularnijih aplikacija. Cijeli koncept ovoga je zamišljen tako da bi se korisnik jednostavnije i lakše kretao kroz hrpu aplikacija koje se mogu naći na Play Store-u. 

Play Store02Sam prikaz neke aplikacije je vrlo minimalan i jednostavan, sada se sve informacije nalaze jedna ispod druge po redu od naslova pa preko slika do recenzije korisnika. Znamo da Google voli daj minimalni dizajn i to zna nekad biti vrlo lijepo ali moje mišljenje je da je Google ovaj put bio stvarno preminimalan. Koji je vaš prvi dojam novog dizajna Google Play Store-a?

 

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s