HTC Predstavio Desire 601 i Desire 300

HTC je predstavio dva nova uređaja Desire 601 i Desire 300, prvi od ova dva se fokusira na srednji segment tržišta iako je po specifikacijama malo iznad, dok je drugi namijenjen za niži segment.

HTC Desire 601

Desire 601 dolazi s 4.5” ekranom, baterijom od 2100mAh, microSD utorom i novim Snapdragon 400 čipsetom koji ima dvojezgreni CPU takta 1.4Ghz i 1GB RAM-a. 601 podržava LTE i HSPA+ što je vrlo dobro jer rijetki uređaji osim high-end klase nude LTE. Ovaj uređaj će vam ponuditi i neka softverska rješenja koja su nam poznati od One-a kao naprimjer HTC Zoe, Video Highlights, Blinkfeed i galerija. Kamera je 5MP koja može snimati fullHD video, nije ultrapixel kamera kao kod One-a ali koristi isti čip za obradu slika – HTC ImageChip. Desire 601 bi na tržište trebao stići u listopadu.

HTC Desire 601

HTC Desire 300

Vidljivo je prema specifikacijama da je Desire 300 low-end uređaj, jedino ekran od 4.3” i WVGA rezolucije nije baš uobičajen za tu klasu dok dvojezgreni CPU takta 1GHz i 512MB RAM-a definitvno ulaze pod low-end. Desire 300 osim Blinkfeed-a nema ostale softverske novotarije koje su predstavljene s HTC One-om ali također kao i Desire 601 ima 5MP kameru no nešto slabijih karakteristika. Vrlo malo interne memorije od svega 1.2GB moguće je proširiti s microSD karticom, pa to onda nije tako strašno. Baterija od 1650mAh trebala bi bez problema progurati ovaj uređaj kroz jedan dan još ako bude i cijena dobra ovo mi se čini kao vrlo dobar low-end uređaj. Također bi trebao krenuti u prodaju u listopadu kao i Desire 601.

HTC Desire 300

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s