Službeno predstavljanje Sony Xperie Z1 i još par stvarćica

Ako pratite našu facebook stranicu onda znate da smo u petak bili na službenom predstavljanju Sony Xperie Z1. Sony si stvarno potrudio da to nebu neko dosadno monotono predstavljanje nego je sve bilo u stilu i „fensi“, pa se s time dosta odmaknuo od nama do sada poznatih prezentacija. Osim prezentacije Xperie Z1 koja je trajala svega nekih 6-7 minuta ali je rečeno sve što se trebalo reći, moglo se vidjeti i isprobati Sony Xperia Z tablet, kamera lens QX10 i QX100 i SmartWatch 2.

2013-10-04 17.58.14

Kao što sam rekao predstavljanje Z1 trajalo je vrlo kratko ali sve potrebno je bilo rečeno, svakako se veliki fokus stavljajo na 20.7MP kameru, triluminus 5” fullHD ekran i dizajn. Osim toga pričalo se o tome kako Sony želi korisnicima olakšati spajanje svih multimedija uređaja u kućanstvu od TV do HiFi i natrag (naravno ako vam uređaji podržavaju NFC i ne bi bilo loše da su od Sony-a :D). Istina je da spajanje kamera lensa, BT zvučnika ili Sony Bravia TV-a preko NFC ide stvarno preko jednog dodira i sve ostalo će se automatski odraditi. 

DSC-QX10_DSC-QX100-Sony

To bi bilo manje više to što se tiče službenog djela, ostatak većeri se jelo, pilo (a bilo je i jednog i drugog za izvoz XD) i naravno igralo s Xperijom Z1, Smartwatchom i kamera lensom.

2013-10-04 18.19.35

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s