Sony Xperia Z1f, predstavljen u Japanu

Sony Xperia Z1f, predstavljen u JapanuSony stvarno želi uplašiti konkurenciju jer u zadnjih mjesec dana ne prestaje s novostima što je svakako dobro jer nam je Samsung već polako dosadan na vrhu. Nakon jučerašnje dobre vijesti da Sony već radi na Androidu 4.4 danas je u Japanu predstavljena Xperia Z1f aka Z1 mini. Od kad se zna da postoji Z1 znalo se da će Sony napraviti i Z1 mini koji osim ekrana i baterije ima iste specifikacije (da Samsung i HTC tak se radi mini verzija).

179540-xperiaz1ffull

I stvarno gle Sony je s Japanskim operaterom NTT DoCoMo predstavio točno takav uređaj kao što se pričalo pe netu. Znači radi se uređaju koji ima isti Snapdragon 800 na taktu od 2.2GHz i 2GB RAM-a kao i Z1, istu 20.7MP Exmor RS i naravno isti dizajn i vodootpornost, razlika je u ekranu, bateriji i debljini uređaja. Ekran je 4.3” s rezolucijom od 1280x720p, baterija je 2300 mAh, a Z1f je deblji od Z1 za 0.9mm. U prodaju stiže tijekom prosinca ali trenutno samo u Japanu i to u roznoj, bijeloj, crnoj i žutoj boji.

Oglasi

2 misli o “Sony Xperia Z1f, predstavljen u Japanu

  1. Sony ne radi na 4.4 jer praktički još ne postoji…to je bila patka… 4.3 možda dođe ove godine… Info sa XperiaBlog-a koji su poprilično pouzdani…

  2. Povratni ping: Sony Xperia Z1S | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s