Krenuo Android 4.3 za Note 2

Unatoč svim problemima koje Samsung ima s 4.3 Androidom za Galaxy S3, danas je ipak krenula 4.3 nadogradnja za Note 2. Nadamo se da se je Samsung ovaj put malo više potrudio i odradio stvar kako treba, a ne površinski kao kod S3. Ono što Samsung forsira s novom nadogradnjom za Note 2 je podrška za Galaxy Gear, dok se očito oko ostatka nisu baš previše potrudili. No kako bilo da bilo, od danas je dostupna službena verzija Android 4.3 za Note 2, kao i uvijek do sada nadogradnja ide postepeno pa je moguće da ćete tek kroz nekoliko dana dobiti obavijest o nadogradnji. Ako vam je nadogradnja već dostupna ili ste već nadogradili onda slobodno u komentar stavite svoje prve dojmove.

Galaxy_Note_2

Oglasi

8 misli o “Krenuo Android 4.3 za Note 2

  1. Povratni ping: AndroidHrvatska: Tjedni pregled (18.11. – 24.11.2013.) | AndroidHrvatska

  2. Danas sam ugradio službenu verziju za Android 4.3 za Samsung Note 2 i odmah sam izgubio vezu na mobitelu, ne mogu dati ni primati pozive kao ni SMS poruke. Tražit ću da se ponovno vratim na 4.1. Najbolje je ništa naknadno ne ugrađivati jer ove smo pokusni kunići na većim serijama.

    • Pokušajte napraviti factory reset što je jednostavniji način, a ako to ne pomogne trebali bi napraviti novu instalaciju sustava. Ovo zvuči kao da vam se izgubio IMEI uređaja što se događa kod nekih uređaja.

    • Ivane…sretno s vraćanjem na 4.1..pripremi se psihički, ovo ti govorim iz solidarnosti jer ratujem sa ovlaštenim servisima i samsungom već tjednima..u svakom servisu su mi se zakleli vratiti Android na staro i onda na koncu nista od toga, ali kad dođeš po mob reći će ti da su uklonili kvarove.

  3. Jel itko zna konkretno da li je Samsung zabranio ovlaštenim servisima da vraćaju staru verziju Androida nakon nadogradnje ili u čemu je problem? Sa 4.3 na 4.1.2. podrazumijeva se:) Imam Note 2. Već sam prošao 3 servisa, u svakom servisu mi kažu da nema problema oko downgradea, jer ne bi ni ostavio mob inače da trune u servisu bezveze i svaki put me dočeka Android 4.3. Objašnjenja su im priča za sebe, svaki servis je imao drugo..pretvorilo se sve skupa u noćnu moru, jel ima tko kakav savjet? Molim vas:)

    • Ja bi vam preporučio da pogledate što piše na XDA i kako se može sa programom ODIN vratiti na 4.1 preko PC-a. Samo si sve dobro pročitajte kako se radi i što sve treba učiniti da se sačuva garancija ako vam je bitna.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s