Galaxy Note 3 dolazi sa 12 mjeseci garancije i u slučaju fizičkog oštećenja.

Evo jedne dobre vijesti iz Samsunga, barem za korisnike Note 3. Dakle kako javlja Samsung za ovaj model će omogućiti dodatan servis, popravak ili zamjenu u slučaju pada ili dodira s vodom i slično. Kupci Notea 3 će ovo pravo moći iskoristiti jednom u 12 mjeseci nakon kupnje. navedena pogodnost vrijedi za uređaje kupljene u promotivnom razdoblju koje završava 31. prosinca 2013. godine. Znači li to da i svi do sada prodani Note 3 uređaji ulaze u to promotivno razdoblje, ili Samsung želi ovim potezom pridobiti još kupaca prije kraja godine za sada ne znamo.

galaxy-note-3-crash-test-3009

Objavu za medije pročitajte u nastavku teksta.

Dodatna sigurnost kupcima GALAXY Note 3

Samsung nudi proširenu zaštitu u slučaju nenamjernih oštećenja uređaja, koja vrijedi tijekom godine dana nakon kupnje

Zagreb, 25. studenog 2013. – Samsung Electronics danas je najavio dodatni servis kupcima nove perjanice, pametnog telefona GALAXY Note 3, kojim nudi besplatan popravak u slučaju nenamjernog kvara ili oštećenja uređaja, tijekom prvih 12 mjeseci nakon kupnje. Pravo na popravak ili zamjenu uređaja kupci će moći iskoristiti jednom, u slučaju oštećenja nastalih padom, udarcem, električnim udarom ili elektrostatičkim pražnjenjem, kao i u slučaju da uređaj bude u doticaju s vodom.

– Pametni telefoni i tableti sveprisutni su i uvelike nam pomažu u svakodnevnom poslu i privatnom životu. Uređaji su to koji su uz nas 24 sata dnevno, 365 dana u godini pa stoga i ne čudi da se događaju i nenamjerni kvarovi i oštećenja. Vjerujem kako će dodatno pokriće servisa kupcima GALAXY Note 3 dati dodatnu sigurnost i omogućiti još bezbrižnije korištenje – naglasio je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u zagrebačkom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics.

Proširena zaštita za slučajna oštećenja ne obuhvaća kvarove na dodatnoj opremi, oštećenja uslijed požara, ona nastala habanjem i uobičajenim korištenjem, štetu nastalu višom silom kao i popravke od strane neovlaštenih osoba. Također, ne obuhvaća oštećenja nastala uslijed zlonamjernog softvera i računalnih virusa, greške u dizajnu ili konstrukciji, krađu ili gubitak te neovlaštene izmjene softvera ili hardvera uređaja.

Ova je ponuda važeća za sve korisnike koji svoj GALAXY Note 3 kupe tijekom promotivnog razdoblja, koje završava 31. prosinca 2013. godine.

Više informacija dostupno je na službenim stranicama Samsunga,www.samsung.com/hr.

Jedna misao o “Galaxy Note 3 dolazi sa 12 mjeseci garancije i u slučaju fizičkog oštećenja.

  1. Povratni ping: AndroidHrvatska: Tjedni pregled (25.11. – 01.12.2013.) | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s