Fixya donosi najčešće probleme korisnika s Galaxy S4, HTC One i Moto X uređajima

Fixya, poznata Q&A (Question and Answer) stranica za podršku korisnicima je objavila studiju o najčešćim problemima nekih popularnih uređaja koji su izašli 2013. godine.
To što su popularni, ne znači naravno da nemaju svoje probleme i nedostatke, a kako su oni došli do te statistike, nije nam jasno pošto to nisu otkrili. Pa krenimo.

Samsung Galaxy S4

Kao što vidimo, kod S4 najčešći problem je pregrijavanje koje se događa nakon dužeg korištenja, posebice tokom igranja ili gledanja videa. Baterija nije baš najbolja i uređaj se mora puniti na dnevnoj bazi, što zapravo i nije ništa novog, a na nekim uređajima je zaslon tamniji, pa korisnici imaju malo više muke dok trebaju nešto pročitati.

HTC One

Po statistici, skoro 1/3 problema s uređajem se svodi na bateriju tj. učestalu potrebu za punjenjem. Problemi sa zvukom se događaju tokom poziva ili slušanja glazbe, prilikom čega se čuju neki šumovi. Kod nove “UltraPixel” kamere, korisnici prijavljuju ekstremno zasićene fotografije. Ako vas zbunjuje zasićenost kod fotografije, ukratko to je razina intenziteta boje i dok je boja prezasićena, dobije nerealan izgled.

Motorola Moto X

Spremišni prostor i nedostatak Micro SD slota je jedan od najčešćih problema kod Moto X-a. Očito mnogima kod modela s 16GB interne memorije, a od toga 11GB dostupnih korisniku nije dovoljno. Kod zaslona, pod kvalitetom se smatra rezolucija samog zaslona, koja je 720 x 1280 na 4,7″ zaslonu, dok većina sad dostupnih uređaja ima 1080 x 1920 piksela, što očito Moto X korisnicima ne odgovara. A što se tiče kvalitete kamere, možda se taj problem i smanjio nakon nadogradnje koja je znatno popravila kvalitetu samih fotografija na uređaju.

2 misli o “Fixya donosi najčešće probleme korisnika s Galaxy S4, HTC One i Moto X uređajima

  1. Povratni ping: AndroidHrvatska: Tjedni pregled (02.12. – 08.12.2013.) | AndroidHrvatska

  2. Povratni ping: AndroidHrvatska: Tjedni pregled (09.12. – 15.12.2013.) | AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s