LG najavio novu LIII seriju, predstavljanje na MWC-u

LG je možda jedini koji ima neku konstantu u nižoj i srednjoj klasi Android uređaja koji se mogu bez problema po nazivu prepoznati koji je bolji od kojega. Prva L serija je bila dosta slaba i uređaji su bili moramo to tako reći ružni. Kod LII serije se LG već malo popravio i svi osim najslabijeg L3 su bili dizajnom i specifikacijama puno bolji od svojeg prethodnika. Sada je LG najavio LIII seriju koja će imati KitKat “out of the box” što je za pohvalu i malo promijenjene nazive uređaja u L40, L70 i L90.

LG LIII

L90 – najjači uređaj iz ponude i vrlo vjerojatno nasljednik L9. Prema specifikacijama ovaj se uređaj ubraja u srednju klasu Android uređaja: 1.2GHz quad-core, 1GB RAM-a, 8GB interna memorija, 4.7” IPS ekran 960×540 piksela, 8MP stražnja, 1.3MP prednja kamera i 2540 mAh.

L70 će vrlo vjerojatno biti najzanimljiviji uređaj isto kao što je to bio i njegov prethodnik L7 zato što će vrlo vjerojatno ponuditi najviše za cijenu. L70 dolazi s 4.5” IPS ekranom 800×400 piksela, 1.2GHz dual-core CPU, 1GB RAM-a, 4GB interne memorije, 5 ili 8MP kamera (ovisno o tržištu) i 2100mAh.

L40 će biti najslabiji uređaj iz ove nove serije, tako da će i cijena ovog uređaja sigurno biti vrlo povoljna kao što je to bilo i sa L4. Također će ponuditi 1.2GHz dual-core CPU kao i L70 ali uz duplo manje RAM-a. Ekran je 3.5” rezolucije 480×320 piksela, ima 4GB interne memorije i bateriju od 1540 mAh ili 1700 mAh.

LG namjerava ove uređaje predstaviti na MWC-u, pa ćemo onda imati više informacija o dostupnosti i cijeni uređaja.

Jedna misao o “LG najavio novu LIII seriju, predstavljanje na MWC-u

  1. Povratni ping: AndroidHrvatska

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s