Google Play izbor dana: AlarmPad

Nekome je to najbolji trenutak u danu, a netko ne želi da se to uopće dogodi, barem ne u određeno vrijeme ali na kraju krajeva moramo se ustati iz kreveta. Na PlayStore-u postoji mali milijun aplikacija za buđenje i svaka ima svoje neke mogućnosti s kojima se pokušava izdvojiti iz gomile. Tu se našla i jedna meni zanimljiva aplikacija imenom AlarmPad free (beta) koja nudi još po koji detalj osim samog buđenja.

alarmpad-teaser-2-shutterstock_60085114

AlarmPad nudi standardne mogućnosti podešavanja alarma poput biranja melodije, uključivanja vibracije, lagano pojačavanje alarma i odabir trajanja tzv. “snooze” funkcije. Osim toga nudi brzo postavljanje alarma u unaprijed postavljeno vrijeme, postavljanje alarma za određeni dan ili datum, ponavljanje alarma za samo određene dane u tjednu i sve ostale funkcije koje aplikacija za buđenje mora imati.

alarmpad-3 alarmpad-2 alarmpad-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ono što nudi više od ostalih je trenutna vremenska prognoza, kalendar pa čak i neka pozdravna poruka koju će vam uređaj “izgovoriti” prilikom buđenja. Moguće je odabrati da vam se na ekranu uređaja prikaže trenutna vremenska prognoza i ako imate zapisane termine u kalendaru za taj dan kada vam zvoni budilica. Isto tako je moguće postaviti neku pozdravnu poruku koji će vam uređaj pročitati ako to želite. Iako je aplikacija još u beta fazi razvoja nema nikakvih problema sa stabilnošću i moguće ju je skinuti s GooglePlay Store-a. Postoji free i pro verzija, a u nastavku vam je link na free verziju, pa vam preporučujem da ju isprobate.

google_play

Naziv: AlarmPad free (beta)QR code alarm pad
Veličina: razlikuje se ovisno o uređaju
Cijena: besplatno
Verzija: 1.0.2

Jedna misao o “Google Play izbor dana: AlarmPad

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s