Nova PlayStore aplikacija donosi po koju promjenu

Google je počeo s nadogradnjom PlayStore aplikacije na verziju 4.6.16 u kojoj se nalaze nekoliko promjena vidljive korisniku, a ne samo neki sitni bug fixevi kao do sada. Jedna od osnovnih promjena je mogućnost instalacije više aplikacija odjedanput, to će vam jako dobro doći kada kupite novi uređaj ili ste sve izbrisali s vašeg uređaja jer se već usporio. Kada se želite logirati s vašim postojećim računom jednostavno odete na sve aplikacije (tu će vam biti sve aplikacije koje ste do sada skidali) i jednostavno odaberete koje želite instalirati bez da svaku posebno otvarate.

PlayStore

Druga stvar koja je promijenjena je način na koji vas pita za lozinku prilikom kupnje aplikacija, do sada ste samo mogli birati da li da vas pita za lozinku ili ne, a sada su dodane neke opcije među kojima možete odabrati da vas pita samo jedanput svakih 30 minuta. I treća vidljiva stvar je nadogradnja same PlayStore aplikacije, do sada ste morali čekati da vam se aplikacija sama u pozadini nadogradi a to niste nikad znali kada će se desiti ili ste mogli skinuti APK i ručno instalirati. Sada je moguće da odete u postavke aplikacije i kada tapnete na trenutnu verziju, automatski će vam ponuditi nadogradnju ako je ima.

Osim ovih gore navedenih promjena još su tu neke sitne kozmetičke promjene kao i neki ispravci poznatih greški i problema. Ako vam se ne čeka da vam Google automatski nadogradi PlayStore, možete skinuti APK s ove adrese.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s