Google Play izbor dana: The Walking Dead: Season One

Popularna The Walking Dead: Season One koja se već pronašla na AppStore-u u siječnju je sada dostupna i na Google Play trgovini. Vjerujemo da će mnogi fanovi uzdahnuti i reći – napokon. Ova igra dolazi iz Telltale Games-a, te je serija od 5 nastavaka od kojih je prvi dio besplatan, a epizode 2-5 su dostupne putem kupnje u aplikaciji.

Igra ne prati radnju popularne TV serije, ali je stavljena u isti univerzum kao i nagrađivana serija bazirana na stripovima Roberta Kirkmana. Igrate Lee Everetta, osuđenog kriminalca, kojem je dana druga šansa za život. Ta druga prilika u životu je popraćena velikim brojem hodajućih mrtvaca, a Lee štiti djevojku bez roditelja imena Clementine. Vaše akcije i postupci će kontrolirati kako se priča razvija kroz serije.

Nažalost, ova igra neće biti dostupna svima pošto ima određene hardverske zahtjeve da bi ju uopće mogli igrati. Minimalne su Adreno 200 serija, Mali-400 serija, PowerVR SGX540 ili Tegra 3, dual-core procesor na 1GHz i 1GB radne memorije. Preporučene specifikacije su Adreno 300 serija, Mali-T600 serija, PowerVR SGX544 ili Tegra 4, quad-core na 1.5GHz i 2GB RAM-a.

google_play

 

Naziv: The Walking Dead
Veličina: ovisno o uređaju
Cijena: besplatan prvi dio
Verzija: 1.05

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s