Samsung službeno potvrdio da KitKat nadogradnje neće biti za S3 i S3 mini

android_4.4._kitkatStiže, ne stiže, stiže, ne stiže. Vjerujemo kako su mnogi korisnici ovih uređaja na rubu sa Samsungom i stalnim obavijestima o tome da li će biti KitKat nadogradnje za Galaxy S3 i S3 mini. Ovoga puta vam donosimo lošu vijest, pošto je sada ta odluka službeno povrđena od Samsunga da KitKat neće stići na te uređaje iako su se korisnici istih ponadali nakon što je Sprint krenuo puštati KitKat na njihove verzije Galaxy-a S3 (koji ima 2GB RAM-a, kao i sve američke verzije).

Ono što se vuče od ranijih dana je da S3 neće dobiti tu nadogradnju zbog samo 1GB radne memorije, iako je minimum za KitKat kao što to svi znamo – 512MB. No taj minimum se vjerojatno odnosi na osnovnu verziju Androida 4.4, bez ikakvih korisničkih sučelja i dodatnih mogućnosti pošto prema Samsungu, KitKat ne radi dovoljno glatko na S3 i S3 mini.

U svakom slučaju, izgleda da je 4.3 posljednja verzija koju će Galaxy S3 vidjeti, kao i Android 4.1 za njegovu mini verziju. Ovoga puta ta tvrdnja je službena i konačno možemo staviti ovaj slučaj na počinak.

3 misli o “Samsung službeno potvrdio da KitKat nadogradnje neće biti za S3 i S3 mini

  1. Pa za mini s3 nisu dali ni 4.2 ni 4.3 a da ne govorimo da je podrška trajala jedva 12 mjeseci a ne 18 kako tvrde.Pa mini je sad tek dvije godine a več godinu dana nema nadogradnju.Barem su 4.2.2 trebali izdati.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s