LG G3 u punom sjaju, ali još ne službeno

Dosta dugo je LG držao novi G3 u tajnosti, prve prave slike i specifikacije su se pojavile tek prije kojih tjedan do dva, a danas se phonearena dohvatila PR slika novog LG-a G3 koje nam takoreći ništa više ne prepušta mašti. Moram priznati da mi se novi G3 sviđa, a i LG je dokazao da se može zadržati stari izgled u novom ruhu (HTC, Samsung?).

LG G3_01

LG je na ovom uređaju također smjestio tipke za otključavanje i upravljanje zvuka sa stražnje strane kao što nam je to poznato od G2. Također je vidljivo da tako nema nikakvih tipki na bočnim stranama osim USB i stereo utora s donje strane dok se s gornje strane nalazi samo IR odašiljač i mikrofon. Stražnja strana izgleda kao da je od brušenog aluminija ali moguće da je samo imitacija brušenog aluminija, što je manje bitno jer svakako izgleda vrlo dobro. Prema slikama se vidi da bi G3 trebao dolaziti u tri boje (bijela, zlatna i crna) kao što je slučaj i kod konkurencije koja svoje top uređaje nudi u više boja.

LG G3_wLG G3_gLG G3_b

 

 

 

 

 

 

 

 

Osim vrlo dobrog dizajna G3 se neće sramiti pokazati što se nalazi ispod njega, a to je Snapdragon 801, 5.5” QHD ekran i 13MP kamera koja naravno snima i UHD video. LG će G3 navodno predstaviti 27. svibnja, a onda ćemo imati točne informacije što će se nalaziti u njemu i kada i za koliko će biti dostupan da tržištu.

Oglasi

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s